Naslovna


O nama

Carin d.o.o. je jedna od uspješnijih građevinskih tvrtki u Hrvatskoj, osnovana 1986. god.
Tijekom više od dvadeset godina Carin d.o.o. radi poslove za javne i privatne investitore. Operativno je tvrtka organizirana kao skup dobro koordiniranih visoko-profesionalnih ekipa lociranih na brojnim gradilištima širom zemlje, pod stručnim vodstvom menadžmenta.
Najprije u okviru obrta a zatim kao poduzeće, u početku je tvrtka Carin d.o.o. radila zahvate na spomenicima kulture, a u zadnjih 15 godina dominantan dio poslova odnosi se na sanaciju i izgradnju mostova, vijadukata, nadvožnjaka i betonskih kolnika, te održavanje vodoprivrednih objekata, bilo samostalno ili u svojstvu podizvođača.
O tome svjedoči dugi niz referentnih objekata diljem Hrvatske.
Uporedo s time tvrtka Carin d.o.o. gradi i stambene zgrade, te turističke kapacitete.
U skladu sa svojim motom „sinergija tehnologije i iskustva“, tvrtka temelji svoju poziciju na tržištu dosljednom politikom promptnog usvajanje najsuvremenijih tehnoloških postupaka i inovacija.

Politika, vizija i misija
Ključna poluga razvoja tvrtke je spremnost na investiranje u perspektivne tehnologije koje, kombinirane s bogatim praktičnim iskustvom stručnjaka predstavljaju oslonac učinkovitog poslovanja, stručnog napredovanja i uspješnog osvajanja novih tržišta.  Ovakvim odrednicama, tvrtka Carin.d.o.o. osigurava i širi svoju poziciju na tržištu niskogradnje, kako u Republici Hrvatskoj tako i u inozemstvu.
Poslovanje tvrtke se temelji na čvrstim odrednicama poslovne politike, te  politike kvalitete i okoliša. Svojom kompetentnošću, inovativnošću i motivacijom zaposlenika, te transparentnom organizacijskom strukturom na pravom smo putu da postanemo jedna od vodećih građevinskih tvrtki u području niskogradnje u Hrvatskoj.

O nama
Djelatnosti
Referentna lista
Tehnologije
Galerija
Kontakt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
nalovnao namadjelatnostireferentna listatehnologijegalerijakontakt